Blog

Perron16 / Algemeen nieuws  / U bent welkom: Smidsplein 6

U bent welkom: Smidsplein 6

Iedereen welkom in ons nieuwe pand! Perron16 in Voorthuizen. Dit pand heeft het adres Smidsplein 6.  

Elke week wordt de mogelijkheid geboden om een maaltijd te nuttigen in het Perron16. Zie de intekenlijst in Perron16.  

Kom gerust even binnen voor een kopje koffie of thee en een gezellig praatje. Op zaterdag 9 april is Perron16 ook open tijdens Voorthuizen Straalt tijdens speciale openingstijden van 10.00 – 16.00 uur.  

Op de begane grond van het inloophuis is een grote keuken met een kookeiland. Vanuit de keuken vinden de verschillende activiteiten van het inloophuis plaats. Op de bovenverdieping is er plaats voor speelotheek ‘Het Wagonnetje’. En op de bovenverdieping is ook een ruimte voor privé gesprekken.