Blog

Perron16 / Algemeen nieuws  / Groen licht voor Eric van Ommen

Groen licht voor Eric van Ommen

En dan ineens is het 2022! Tijd om alvast plannen te maken voor de opening van het nieuwe pand van ons inloophuis Perron16. We kunnen niet wachten om de deuren te openen van Smidsplein 6. Daarbij is er nieuws uit het bestuur! Perron16 verwelkomt Eric van Ommen als nieuwe voorzitter. Vanaf het nieuwe jaar neemt Eric van Ommen de voorzittershamer over van Johan Borren.

Johan Borren is 6 jaar lang bestuurslid bij Perron16 geweest. Samen met de anderen bestuurders heeft Johan zich volop ingezet om onder andere de financiële positie van Perron16 te verbeteren. Zonder daarbij de kerntaak van het inloophuis in Voorthuizen uit het oog te verliezen. De laatste jaren van zijn bestuursperiode stonden volop in het teken van het verbeteren van de huisvesting van het inloophuis.

Eric van Ommen voldoet aan de profielschets van nieuwe voorzitter voor Perron16. Hij heeft binding met Voorthuizen. En is als (oud) recreatieondernemer natuurlijk ervaringsdeskundige op het gebied van gastvrijheid. Enthousiast geeft Eric van Ommen aan: “Nu mijn zoon de dagelijkse leiding over het vakantiepark heeft, heb ik meer tijd, De functie van voorzitter van Perron16 sluit hier mooi bij aan. Ik zet mij graag in voor de samenleving in Voorthuizen. Het is een fijn dorp waar we naar elkaar omkijken. Ik ben blij dat er straks een mooie nieuwe plek is in Voorthuizen voor een luisterend oor. In de nieuwe ruimte kunnen we straks met gemak 25 personen ontvangen. En of je nu christelijk, islamitisch, rijk, arm jong of oud bent. Iedereen is altijd welkom bij Perron16. De afgelopen coronaperiode bewijst nog maar weer eens hoe belangrijk sociaal contact is”.

Naast bovengenoemde verandering neemt Perron16 afscheid van Jeroen Bakker als algemeen bestuurslid. Elsa Rijssenbeek – van Pijkeren treedt toe als nieuw bestuurslid. Het bestuur bedankt Johan Borren en Jeroen Bakker hartelijk voor hun betrokken inzet voor Perron16. En wij heten Elsa van harte welkom In het bestuur. In latere berichten stellen Eric van Ommen en Elsa Rijssenbeek – van Pijkeren zichzelf voor via een blog.