Blog

Perron16 / Verhuizing  / Perron16 daar zit muziek in!

Perron16 daar zit muziek in!

Verschillende bestuursleden en vrijwilligers van Perron16 Voorthuizen vertellen door middel van een blog over hun vrijwilligerswerk en wat hen verder bezighoudt. In het blog dat we publiceren op de website en op facebook en in de nieuwsbrief aan onze vrijwilligers kun je straks ook lezen wat de stand van zaken is met betrekking tot de verhuizing van Perron16 naar een eigen pand. Vandaag vertelt Hans den Holder meer over de tijdelijke verhuizing van Perron16 naar Van Den Berglaan 4, de kantine van Muziekvereniging Crescendo. Ook laten we vrijwilligers aan het woord.
Ik weet niet hoe het u vergaat na een jaar waarin verjaardagen alleen in huiselijke kring werden gevierd, bruiloften werden afgeblazen, sportlessen gecanceld, kerkdiensten alleen via een beeldscherm of in een kleine kring kon plaats vinden. Alles wat het leven van mij en mijn gezin leuk(er) maakte kon of mocht niet. Natuurlijk er zijn ergere dingen dan niet uit eten gaan. Of niet naar de sportschool kunnen. Maar een heleboel kleine dompers bij elkaar kunnen aan je gaan vreten. Daarom neem ik mij voor positief te blijven denken en niet bij de pakken te gaan neerzitten!
Hoe dan hoor ik u denken? Tijdens een verjaardag met ‘maar’ 2 gasten kregen de gespreksonderwerpen meer diepgang. Sporten werd vervangen door wandelen en vissen en langzaam komen de kerkdiensten weer op gang. Allemaal positieve ontwikkelingen!
En ook de teleurstelling van het niet kunnen verhuizen van Perron16 per september naar een andere datum is snel verwerkt. In blog 1 vertelde Johan Borren dat we niet door konden gaan met de sloopwerkzaamheden. Omdat de subsidieaanvraag eist dat we nog geen sloop- of bouwactiviteiten mogen doen voordat de subsidie toegekend is. Gelukkig mogen we tijdelijk gebruik maken de oefenruimte(s) van Crescendo!
Alle Perron16-bezoekers zijn vanaf afgelopen zondag 29 augustus van harte welkom in de Crescendo-kantine van de muziekvereniging aan de van den Berglaan 4. Ook speelotheek ‘Het Wagonnetje’ verhuist tijdelijk naar de kelder van Crescendo.
De openingstijden:
  • Zondag 15.00-17.00 uur
  • Donderdag 10.00-12.00 uur
  • Vrijdag 10.00-12.00 uur
  • Zaterdag 10.00-12.00 uur
Binnen is plaats voor 14 gasten – buiten onbeperkt!
De vertrouwde dinsdagochtend inloop proberen we naar de maandagochtend te verplaatsen. Daar zijn we achter de schermen nog mee bezig om dit goed te organiseren.
Met het einde van de coronapandemie in zicht wil ik iedereen op het hart drukken; let op elkaar. Blijf gezond!

Hartelijke groet,

Hans den Holder

secretaris Perron16