Blog

Perron16 / Algemeen nieuws  / Perron16 verhuist naar eigen pand in september 2021

Perron16 verhuist naar eigen pand in september 2021

Tijdens deze vervelende lockdown heeft het bestuur van Perron16 niet stil gezeten. In deze periode is namelijk besloten een belangrijke en grote stap te zetten: er is een pand aangekocht in het ‘Kattensteegje’ in Voorthuizen. Sinds kort is de koopakte rond voor een eigen pand aan het Smidsplein 6!

Er zijn al enige tijd plannen om vaker open te zijn en meer gevarieerde activiteiten aan te bieden. De huidige locatie is hiervoor in de meeste gevallen te beperkt. Met de aankoop van een eigen pand wil het bestuur deze nieuwe initiatieven in het inloophuis mogelijk maken en daarmee zet Perron16 een belangrijke stap om in de toekomst hét maatschappelijke middelpunt van Voorthuizen te worden. Op het huidige adres Smidsplein 16 in Voorthuizen is het inloophuis op dit moment gevestigd in een huurpand.

Samen de schouders eronder

De aankoop van het pand is gelukt. De financiering voor de verbouwing en de inrichting van het pand moet Perron16 zelf rond krijgen – en dat is een stevige uitdaging.

In het kort de plannen en termijn van verhuizen

Het is de bedoeling dat op de begane grond van het inloophuis naast een ruim en gezellig zitgedeelte ook een grote keuken met een kookeiland komt. Hier kunnen de verschillende activiteiten van het huidige inloophuis plaats gaan vinden. Op de bovenverdieping zijn een aantal kleinere ruimtes voor bijv. Speelotheek Het Wagonnetje en bijeenkomsten in kleinere groepen. Vanaf nu start de verbouwing en de inrichting van alle ruimtes, zodat Perron16 in september 2021 naar het nieuwe pand kan verhuizen.

Wilt u een gift over maken voor het nieuwe onderkomen van Perron16?

Kijk dan op de pagina van “Vrienden van” en klik

hier

U kunt een gift overmaken op NL83 RABO 0303 0754 49 t.a.v. Stichting Perron16. Het bestuur van Perron16 houdt iedereen op de hoogte van de giften en van de verbouwing.

Meer informatie

Heeft u vragen? Stuur een mail naar contact@perron16.nl en wij beantwoorden uw vraag natuurlijk graag.

Korte kennismaking
Langere kennismaking

Lees ook de Barneveldse Krant van Zaterdag 13 februari 2021