Blog

Perron16 / Geen categorie  / Corona nieuws

Corona nieuws

Helaas heeft Perron16 haar deuren moeten sluiten. I.v.m. met de aanscherping van Corona maatregelen is het onmogelijk gasten te ontvangen. Perron16 zal haar deuren weer openen als de richtlijnen van het RIVM ons de ruimte geven. Afweging die voorop staat in de besluitvorming is het kunnen bieden van een veilige omgeving.

In de afgelopen maanden is Perron16 gesloten en geopend geweest. Wij ademden mee met de maatregelen vanuit de overheid. Dit heeft er toe geleid dat wij beperkte openstelling hebben gehad voor max 5 gasten. Middels een stoplicht systeem konden wij aangeven of er ruimte vrij was, bijna vol zaten of geen ruimte meer hadden voor nieuwe gasten. Dit systeem lijkt te werken. Zodra de mogelijkheid zich weer aandient zullen we dit systeem opnieuw hanteren. Onze locatie garandeert 1,5m afstand tussen de zitplaatsen. Tevens zijn hygiëne maatregelen getroffen. Zo vind u de bekende spray om handen te reinigen en zijn er mondkapjes aanwezig mocht u die vergeten zijn.